فهرست و عناوین مقاله بازی جوکر
مقدمه
شاید شما هم این ضرب المثل را شنیده باشید که میگویند خنده بر هر درد بی درمان دوا است؛ این ضرب المثل گرچه کوتاه است اما در یک جمله تمام فواید خنده را بیان کرده.
خنده یکی از داروهای مهم برای بسیاری از بیماری های جسمی و روحی است که امروزه مردم به دلیل مشغله های فکری بسیار، استرس، فشار های روانی و… از آن غافل شده اند. امروزه متاسفانه به دلیل شیوع بیماری منحوس کرونا و وضعیت معیشتی و اقتصادی نسبتا سخت ، مردم گاهی خندیدن را فراموش میکنند که این اصلا برای جامعه و سلامتی مردم خوب نیست زیرا خندیدن موجب رفع افسردگی و خستگی میشود؛ دو بیماری که امروزه بسیاری از مردم عزیز ایران دچار آن هستند و متاسفانه برای درمان آن هم تلاشی نمیکنند.
همچنین در جوامعی که خنده از صورت مردم آن برود، استرس و افسردگی در بین مردم رواج پیدا میکند و این گونه خودمان باعث نابودی خود میشویم در حالی که میتوانیم تنها با انجام کاره ساده ای مانند خندیدن از این بیماری ها دوری کنیم و شادی و سلامتی را به خود و جامعه هدیه دهیم.
مجموعه مسابقه طنز جوکر
به تازگی، برنامه سازان و فعالان حوزه ساخت فیلم و مسابقه کم شدن خنده و شادی را در بین مردم احساس کرده اند و در صدد ساخت برنامه های طنز برای خنده و شادی مردم هستند. یکی از این برنامه ها که توانسته در این حوزه موفق شود و در اولین قسمت های خود طرفداران و بینندگان زیادی را جذب کند، مسابقه جوکر است.
جوکر یک رئالیتی شو ایرانی است(( رئالیتی شو به برنامه هایی میگویند که بدون دخالت کارگردان ساخته میشود و آنچه در صحنه رخ میدهد کاملا واقعی است و در همان لحظه اتفاق می افتد)) که با حضور افراد معروف و سلبریتی ها ساخته میشود که در در این برنامه بر سر نخندیدن با هم رقابت میکنند. این نوع برنامه در ایران تا به حال ساخته نشده است و در ایران یک برنامه متفاوت محسوب میشود اما مشابه این برنامه در خیلی از کشور های خارجی ساخته شده و نمونه ایرانی آن به گونه ای برگرفته از برنامه های خارجی است. این نوع برنامه ابتدا توسط یکی از سرشناس ترین کمدین های ژاپن به نام هیتوشی ماتسوموتو ساخته شد؛ نام برنامه ابتدا Documental بود ولی بعد از موفقیت چشمگیر این برنامه شرکت آمازون پرایم ویدیو امتیاز آن را خرید و با نام LOL قسمت های اختصاصی آن را در کشور های مختلف ساخت. ایده این برنامه هنگامی به ذهن هیتوشی ماتسوموتو خطور کرد که در خانه مشغول نگاه کردن فیلم برادر بزرگ (( big brothers)) بود.
امروزه علاوه بر ژاپن کشور های استرالیا، کانادا، آلمان، هند، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، مکزیک و به تازگی ایران نیز اقدام به ساخت این برنامه کرده اند. جالب است بدانید که این برنامه در تمام این کشورها موفق عمل کرده و توانسته طرفداران بسیاری را به سوی خود جذب کند به گونه ای که چندین فصل از این برنامه در ژاپن و برخی کشور های دیگر ساخته شده و عوامل آن در صدد ساخت قسمت های جدید تر این برنامه هستند.
نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که با شنیدن نام جوکر ممکن است بعضی از شما یاد شخصیت معروف جوکر های سینمایی بیفتید که در پشت نقاب خنده خود افکار پلیدی دارد و به کار های شرورانه میپردازد؛ اما مسابقه جوکر ربطی به این شخصیت ندارد. جوکر در فارسی به معنای لطیفه گو یا بذله گو است و به همین علت است که این نام را برای این مسابقه انتخاب کرده اند.
این برنامه به کارگردانی احسان علیخانی و سید حامد میرفتاحی و تهیه کنندگی محسن نجفی سولاری و امیر حسین بزرگزادگان در استودیو قرن جدید تولید، و از پلتفرم فیلیمو پخش میشود. نویسندگان این برنامه ایمان قیاسی، عماد کریمیان، علی رضازاده، مهرداد نعیمی، مریم آقایی و فاطمه خوش خلق هستند که به خوبی توانسته اند الگو برداری موفقی از نمونه خارجی این برنامه داشته باشند.
با خرید حداقل 3 میلیون تومان از مزایای خرید با قیمت عمده بهره مند شوید.
روش و قوانین بازی جوکر
این برنامه قوانینی دارد که در ابتدای هر فصل و با ورود هر گروه از شرکت کنندگان توسط راوی های این برنامه خانوم ژاله صامتی و ناصر طهماسب گفته میشود.
اگر بخواهیم قوانین مهم این برنامه را در یک جمله خلاصه کنیم باید بگوییم “بخندانید، بدون اینکه بخندید” .
این برنامه با حضور یک میزبان نام آشنا به نام سیامک انصاری و هشت میهمان از میان افراد مشهور که عموما در زمینه کمدی کار کرده اند، ساخته میشود. هشت مهمانی که در این مسابقه شرکت میکنند لازم است به چند نکته توجه کنند: اولین قانون این است که پس از شروع مسابقه که با به صدا درآمدن زنگ سبز اعلام میشود هیچکدام از مهمانان نباید بخندند یا حتی لبخند بزنند. دومین نکته این است هر شخص که برای اولین بار میخندد کارت زرد میگیرد ولی هنوز میتواند به ادامه مسابقه بپردازد اما اگر برای دومین بار بخندد کارت قرمز میگیرد و حذف میشود؛ این کارت ها توسط میزبان برنامه به شرکت کنندگان داده میشود. شاید فکر کنید خیلی سخت و یا حتی غیر ممکن است که مهمانان در شش ساعت ضبط این برنامه نخندند اما عوامل این برنامه این مسئله را هم در نظر گرفته اند و مهمانان در این برنامه دو جا فرصت خندیدن دارند بدون اینکه کارت بگیرند؛ اولین فرصت هنگامی است که کسی میخندد و آژیر قرمز برای دادن کارت به آن شخص به صدا در می آید، آن گاه دیگران حق خندیدن دارند و میتوانند بخندند. دومین فرصتی که شرکت کنندگان برنامه میتوانند بخندند بدون اینکه کارت بگیرند، جوکر تایم آن ها است. هر کدام از میهمانان در طول مسابقه پنج دقیقه جوکر تایم دارند، یعنی میتوانند هر زمانی که آمادگی داشتند با اجازه میزبان به سکویی که در صحنه این برنامه برای جوکر تایم در نظر گرفته شده بروند و استنداپ کمدی اجرا کنند. هر شخص در طول جوکر تایم خود میتواند علاوه بر آن که دیگران را میخنداند خودش نیز بخندد بدون آن که کارت بگیرد.
البته لازم به ذکر است که علاوه بر آن که مهمانان برنامه باید سعی خود را در جهت خنداندن یکدیگر انجام دهند عوامل مسابقه نیز برنامه ها و چالش هایی را برای خنداندن شرکت کنندگان در نظر گرفته اند و با فرستادن یک بازیگر که در این برنامه به آن زامبی میگویند این چالش ها را اجرا میکنند. عموما این چالش ها با حضور بخشی یا همه شرکت کنندگان اجرا میشود و علاوه بر خنداندن مهمانان برنامه موجب خندیدن مردم و ببینندگان این مسابقه نیز میشود و این همان راز موفقیت این برنامه است.
خرید عمده بازی فکری
خرید عمده هزار تو تعادلی تابان تویز
22 چالش خنده دار جوکر
چالش پنبه پنبه یک من پنبه
در فصل 5 جوکر سیروس میمنت از یک بازی کردی رونمایی کرد که منجر به کارت گرفتن یکی از شرکت کنندگان شد . در این بازی باید با یک نفس شروع به شمردن جمله پنبه پنبه 1 من پنبه ، پنبه پنبه 2 من پنبه ، پنبه پنبه 3 من پنبه الی آخر تا زمانی که نفست تمام شود و هر کس بیشتر شمرد برنده بازی است
چالش بغلی بگیر
در اولین فصلی که از این برنامه پر بیننده پخش شد، یکی از خنده دار ترین و محبوب ترین قسمت هایی که مورد توجه بینندگان نیز قرار گرفت، چالش بغلی بگیر بود. در فصل اول که با حضور غلامرضا نیکخواه، سام درخشانی، امین حیایی، هومن حاجی عبداللهی، سهیل مستجابیان، امیر مهدی ژوله، بیژن بنفشه خواه و امیر کاظمی برگزار شد؛ علی لک پوریان به عنوان زامبی وارد صحنه شد و به تمام شرکت کنندگان گفت که برای اجرای چالش به صورت دایره وار دور هم جمع شوند، چالش به این صورت بود که گفت گویی آهنگین بین نفر اول و دوم اجرا میشد و سپس به دوباره همین گفت و گو بین نفر دوم با سوم انجام میشد و همین روال تا آخر ادامه داشت اما نکته خنده دار ماجرا آن جا بود که هر فرد با حرکات خاصی مانند تکان دادن دست و پا این گفت و گو را انجام میداد. در این چالش علاوه بر آن که هر فرد باید حرکات نفر قبل را انجام میداد خودش نیز یک حرکت اضافه میکرد و این چالش به همین صورت ادامه داشت تا یک نفر بخندد. چالش بغلی بگیر از یک بازی قدیمی است و اکثر ما با آن آشنایی داریم. گفت گویی که در این چالش انجام میشود به این صورت است:
-بغلی بگیر +چیو بگیرم؟ -یه کلافه رو +چیکارش کنم؟ -بده بغلی
چالش یه شپش دارم پش میندازه
دومین فصل جوکر و یکی از پربیننده ترین فصل های آن با حضور هومن برق نورد، ایمان صفا، شهرام قائدی، بهنام تشکر، عباس جمشیدی فر، آرش نوذری، سپنر امیر سلیمانی و وحید آقاپور برگزار شد. فصل دوم یکی از جذاب ترین فصل ها بود که یکی از دلایل پربیننده بودن این فصل اجرای چالش های جدید و طنز بود. یکی از این چالش ها، یه شپش دارم پش میندازه بود. در دومین فصل جوکر علی لک پوریان به عنوان زامبی وارد صحنه شد و پس از جمع کردن تمام شرکت کنندگان به توضیح این چالش پرداخت: این چالش به صورت گفت و گو بین دو نفر انجام میشود: -یه شپش دارم پش میندازه +پش میندازه؟ +پش میندازه سپس این گفت و گو بین نفر دوم و سوم انجام میشود. این چالش شبیه چالش بغلی بگیر است اما با یک تفاوت، این بازی به صورت نشسته انجام میشود و حرکت دست و پا در آن وجود ندارد. نکته خنده دار این بازی اینجا است که زامبی با هر لحنی که این گفت و گو را انجام دهد دیگرا نیز باید با همان لحن به گفت و گو بپردازند. این چالش یکی از خنده دار و محبوب تریین چالش ها بود و آنقدر برای بینندگان جذاب بود که عوامل برنامه در فصل های بعدی نیز از این چالش برای خنداندن مهمانان و بینندگان استفاده کردند.
چالش عمه میمنت
این چالش خنده دار ایده سیامک انصاری در فصل 5 جوکر بود که از قضا خیلی خنده دار از کار درآمد . در این چالش سیروس میمنت که از همه سن بیشتری داشت در نقش عمه و سایر هم بازی ها نقش کودک داشتند . همه ادای بچه هارا در می آوردند که بسیار خنده دار بود . اداهای مختلف از جمله پاشیدن آب روی هم ، پرت کردن بالشت ، اذیت کردن عمه ، چهاردست و پا راه رفتن و …
چالش جوکر تایم مهمانان
در برنامه جوکر برای هر مهمان پنج دقیقه زمان برای اجرای استندآپ کمدی در نظر گرفته شده. هر مهمان برای اجرای جوکر تایم خود میتواند به اتاقی که در صحنه در نظر گرفته شده برود و لباس های خود را عوض کند یا خود را برای اجرای استنداپ گریم کند. شرکت کنندگان برای اجرای جوکر تایم باید با استفاده از تلفنی که در صحنه قرار گرفته با میزبان برنامه تماس بگیرند و با کسب اجازه از میزبان برای جوکر تایم آماده شوند سپس به سمت سکویی که برای اجرای جوکر تایم مهمانان در نظر گرفته شده بروند و با به صدا درآوردن زنگ آن جا و اعلام شروع جوکر تایم به دیگر شرکت کنندگان استندآپ خود را اجرا کنند. میهمانان دیگر نیز موظفند که هنگام اجرای جوکر تایم به شخص اجرا کننده توجه کنند. یکی از قوانین جالب این برنامه این است که هر فرد هنگام جوکر تایم خود میتواند بخندد بدون اینکه کارتی دریافت کند.
چالش آوردن زامبی های بامزه
یکی از جالب ترین کارهایی که در جوکر انجام میشود دعوت کردن از طنزپردازان برای خنداندن مهمانان برنامه است. برای مثال در فصل اول از ایرج ملکی، در فصل دوم از مجید شاپوری، در فصل سوم از منوچهر آذری و در فصل چهارم از اصغر سمسار زاده برای اجرای طنز و خنداندن مهمانان برنامه دعوت شد. این نام ها اگرچه شاید برای بعضی از ما آشنا نباشند اما سابقه ای طولانی و حرفه ای در زمینه طنز و خنداندن دیگران دارند. شاید برنامه جوکر فرصتی باشد تا بتوانیم با این اساتید بیشتر آشنا شویم و از ایده های طنز آن ها برای خنداندن دیگران بیشتر یاد بگیریم.
چالش غذا خوردن بدون آن که بخندند
یکی دیگر از بخش های جذاب برنامه جوکر غذا خوردن مهمانان و اجرای بعضی از چالش ها در هنگام غذا خوردن آن ها است. به دلیل طولانی بودن این برنامه مهمانان یک وعده غذایی را در طول ضبط برنامه سرو میکنند. قسمت خنده دار ماجرا آن جا است که گاهی غذاهایی برای مهمانان در نظر گرفته میشود، که خوردن آن ها ممکن است کمی برای مهمانان سخت باشد و موجب انجام حرکات خنده داری از سوی آن ها شود. برای مثال در فصل سوم میهمانان باید غذای چینی را با چوب چاپستیک میخوردند که موجب انجام حرکات خنده داری از سوی میهمانان شد یا در فصل دوم که برای مهمانان آبگوشت در نظر گرفته شده بود که هیچ کدام از مهمانان یا بینندگان انتظار آن را نداشتند و همین امر چاشنی طنز و خنده به این چالش اضافه میکرد.
چالش نازک کردن صدا
یکی از چالش هایی که در فصل دوم اجرا شد ، چالش نازک کردن صدا بود. در فصل دوم هنگامی که شرکت کنندگان مسابقه مشغول غذا خوردن بودند سیامک انصاری از طریق بلندگو اعلام کرد که از الان تا چند دقیقه شرکت کنندگان ملزوم هستند که با صدای نازک صحبت کنند؛ این چالش از آن جا بامزه و خنده دار بود که شرکت کنندگان این مسابقه مرد بودند و نازک کردن صداهای بم و کلفت آن ها خنده دار و بامزه است.
چالش ادامه دادن جمله یا داستان
فصل دوم برنامه جوکر پر از چالش های بامزه و جدید بود یکی از این چالش ها، چالش ادامه دادن جمله بود. این چالش به این صورت بود که میزبان برنامه یک جمله را میگفت و شرکت کنندگان حاضر در مسابقه باید آن را ادامه میدادند. این چالش نیز از آن جا که شرکت کنندگان هیچ آمادگی ذهنی برای آن نداشتند و جملاتی که همان لحظه به ذهنشان میرسید را میگفتند، چالش بامزه و جذابی از آب درآمده بود.
چالش چینی حرف زدن
در فصل سوم هنگامی که مهمانان سرگرم خوردن غذای چینی که برای آنها تدارک دیده شده بود، بودند میزبان برنامه اعلام کرد که از الان تا چند دقیقه شرکت کنندگان باید با زبان چینی با هم حرف بزنند و منظور خود را با این زبان به یکدیگر بفهمانند. این چالش هم به دلیل لحن گفت و گوی شرکت کنندگان بسیار بامزه شده بود.
چالش هولاهوپ یا حلقه کمر
هولاهوپ یکی از وسایل ورزشی است که برای لاغری استفاده میشود اما اگر کسی برای اولین بار از آن استفاده کند یا در کار کردن با ان حرفه ای نباشد ممکن است تلاش هایش برای هولاهوپ زدن خنده دار و بامزه به نظر برسد. عوامل برنامه جوکر نیز با آگاهی به این مسئله این چالش را برای شرکت کنندگان در نظر گرفتند. این چالش توسط زامبی این برنامه یعنی علی لک پوریان و شرکت کنندگان فصل دوم جوکر اجرا شد.
چالش برگرداندن شرکت کنندگان حذف شده برای خنداندن شرکت کنندگان حاضر در مسابقه
یکی دیگر از چالش هایی که توسط عوامل برنامه جوکر برای خنداندن شرکت کنندگان در نظر گرفته شده، برگرداندن شرکت کنندگان حذف شده به عنوان زامبی به مسابقه است. این شرکت کنندگان این فرصت را پیدا میکنند که پس از آن که حذف شدند دوباره به صحنه مسابقه و پیش مهمانان برگردند تا آن ها را بخندانند.
چالش یوگای ملی
یکی از بامزه ترین چالش هایی که توسط یکی از شرکت کنندگان حذف شده به نام وحید آقاپور در فصل دوم اجرا شد، چالش یوگای ملی بود. در این چالش نیز شرکت کنندگان باید حرکاتی که وحید آقاپور انجام میداد را تکرار میکردند. این حرکات هیچ شباهتی به حرکات یوگا نداشت و همین مسئله موجب بامزه شدن این چالش شده بود علاوه بر آن همانطور که میدانید این ورزش به هیچ عنوان در ایران ملی نشده و به همین دلیل شما ممکن است با شنیدن نام یوگای ملی نیز به بامزه بودن این چالش پی ببرید.
چالش آهنگ زدن با صورت
یکی از خنده دارترین چالش هایی که توسط شرکت کنندگان اجرا شد، چالش آهنگ زدن با صورت بود. ایده این چالش از بهنام تشکر بود که در جوکر تایم خود و با چهار شرکت کننده دیگر آن را اجرا کرد. این چالش به این صورت بود که یک آهنگ پخش میشد و شرکت کنندگان می بایست با حرکات چشم و لب و اجزای صورت خود با آن موزیک هماهنگ میشدند. موسیقی هایی که برای این چالش انتخاب شده بود و همچنین حرکات بامزه و خنده دار صورت شرکت کنندگان موجب جذابیت و بامزه بودن بیش از حد این چالش شد. به طوری که این قسمت از برنامه از پر بیننده ترین بخش های جوکر شد. کلیپ های این بخش از برنامه نیز در فضای مجازی به شدت پخش شد و مورد استقبال کاربران قرار گرفت.
چالش آواز خواندن بر روی وسیله لرزان
اینبار بازم هم عباس جمشیدی و بهنام تشکر توانستند یکی از خنده دارترین چالش های جوکر را اجرا کنند. در فصل دوم برنامه جوکر دو تا از شرکت کنندگان حذف شده با اجرای یک چالش بامزه توانستند باعث خندیدن یک شرکت کننده شوند. این چالش به این صورت بود که دونفر بر روی وسیله ای مینشستند که باعث لرزش بدن آن ها میشد و روی آن آواز میخواندند. هنگامی که بدن آنها میلرزید صدای آن ها هم میلرزید و در همین حین آواز هم میخواندند. آواز خواندن با صداهای لرزانشان موجب بامزه شدن این چالش و خندیدن شرکت کنندگان و بینندگان برنامه میشد .این بخش از جوکر نیز به شدت پربیننده بود و در فضای مجازی هم سوژه بسیاری از کاربران شد.
چالش لب زدن شرکت کنندگان روی گفت و گوی دیگران
در لحظات پایانی فصل دوم جوکر هنگامی که فقط دو تا از شرکت کنندگان باقی مانده بودند؛ میزبان و تمام شرکت کنندگان حذف شده به صحنه مسابقه آمدند و چالش بسیار جذابی را اجرا کردند. این چالش به این صورت بود که دو شرکت کننده باقی مانده روبروی هم مینشستند و فک های همدیگر را میگرفتند سپس دو شرکت کننده دیگر که ایمان صفا و عباس جمشیدی بودند باید گفت و گویی را در قالب داستان با هم اجرا میکردند و دو شرکت کننده باقی مانده هم باید روی گفت و گوی آن ها لب میزدند.
چالش آهنگین و ریتمیک حرف زدن
در فصل اول جوکر هنگامی که شرکت کنندگان کمی خسته شده بودند و از تب و تاب و هیجان اولیه برنامه کاسته شده بود، میزبان برنامه از بلندگو اعلام کرد که مهمانان برنامه چالش جدیدی را اجرا کنند. چالش به این صورت بود که شرکت کنندگان باید حرف های عادی خود را با ریتم و آهنگ بگویند به گونه ای که انگار آواز میخوانند. این بخش نیز یکی از خنده دار ترین و بامزه ترین چالش های جوکر بود، به گونه ای که موجب خندیدن و حذف یک شرکت کننده در فصل اول شد.
چالش تعریف کردن خاطرات بامزه
خاطره گویی همیشه یکی از جذاب ترین و بامزه ترین کار هایی است که میتوانیم در جمع دوستانمان انجام دهیم. یکی از ترفند های شرکت کنندگان برنامه برای خنداندن رقیبان خود نیز، تعریف کردن خاطرات بامزه است. این چالش از فصل اول تا آخرین فصلی که پخش شده بین شرکت کنندگان وجود دارد. در این چالش یک نفر تمام شرکت کنندگان را جمع میکند و یکی از بامزه ترین خاطرات خود را با آب و تاب تعریف میکند و تلاش خود را برای خنداندن رقیبان انجام میدهد.
چالش فال گرفتن
به طور قطع میتوان گفت یکی از بامزه ترین شرکت کنندگان فصل اول غلامرضا نیکخواه بود. این بازیگر طنز در عین سادگی توانست بینندگان و شرکت کنندگان برنامه را تا حد انفجار بخنداند. سیامک انصاری نیز از بامزگی غلامرضا نیکخواه استفاده کرد و از بلندگو اعلام کرد که شرکت کنندگان لازم است چالش جدیدی را اجرا کنند؛ این چالش به این صورت بود که غلامرضا نیکخواه باید کف دست سهیل مستجابیان را نگاه میکرد و مانند رَمالان، فال او را میگرفت و دیگر شرکت کنندگان نیز باید به این دو نفر توجه میکردند و به آن ها گوش میدادند.
چالش اجرای نمایشنامه توسط شرکت کنندگان
در فصل اول هنگامی که سهیل مستجابیان اعلام کرد که میخواهد جوکر تایم خود را اجرا کنند همه ما منتظر یک استندآپ کمدی بودیم اما او چالش جدیدی را با کمک شرکت کنندگان به اجرا گذاشت. او با آماده کردن یک نمایشنامه با چند شخصیت و اجرای آن توانست یکی از جالب ترین جوکر تایم ها را اجرا کند. چالش او به این صورت بود که هر شرکت کننده باید یکی از شخصیت های فیلمنامه را اجرا میکرد و در این بین رد و بدل کردن دیالوگ ها و تغییر صدا یا واکنش شخصیت ها چاشنی طنز را به این چالش اضافه کرده بود.
چالش ورزش با حرکات موزون
انجام حرکات موزون برای خنداندن دیگران همیشه در بین کمدین ها رایج بوده و عموما در برنامه های طنز از آن استفاده میشود. یکی از چالش هایی که شرکت کنندگان به خصوص در فصل های یک و دو جوکر انجام میدادند همین چالش ورزش کردن با حرکات موزون بود که به یکی از جذاب ترین و بامزه ترین بخش های این مسابقه تبدیل شد. ایده این چالش نیز از سوی شرکت کنندگان بود و توسط خوده آن ها هم انجام میپذیرفت.
چالش نخندیدن
قطعا یکی از بزرگترین چالش های این برنامه نخندیدن است. در واقع این برنامه نیز بر همین اساس ساخته شده است. نکته جالب اینجاست که هنگامی که آدم را از کاری نهی میکنند، ذهن انسان بیشتر به انجام آن کار تمایل پیدا میکند و نمیتواند آن را نادیده بگیرد؛ به همین دلیل است که هنگامی که به شرکت کنندگان میگویند نخندید بیشتر خندشان میگیرد و فشار بیشتری را برای نخندیدن متحمل میشوند. و به چیزهایی در برنامه میخندند که شاید در شرایط عادی به آن نمیخندیدند. شما نیز هنگامی که با شرکت کنندگان این برنامه همراه شوید خواهید فهمید که وقتی به ذهن و صورت خود دستور میدهید که نخندد بیشتر تمایل به خندیدن پیدا میکند ممکن است شما به مسائلی بخندید که در حالت عادی برای شما کاملا بی مزه بوده.
چالش بچگانه حرف زدن شرکت کنندگان
در فصل اول جوکر هنگامی که نصف شرکت کنندگان حذف شده بودند و فقط چهار نفر از شرکت کنندگان مانده بودند، سیامک انصاری چالشی سختتر و بامزه تر را پیش روی شرکت کنندگان گذاشت. این چالش به این صورت بود که شرکت کنندگان باید با لحن بچگانه با هم حرف میزدند. این چالش نیز از آن جا که توسط مردان بزرگسال اجرا میشد بسیار خنده دار و بامزه بود زیرا از مردانی با این سن انتظار نمیرود بچگانه حرف بزنند و همين امر موجب بامزه شدن این چالش میشود.
نتیجه گیری مقاله
خنده یکی از بهترین داروهایی است که شما میتوانید برای تمام درد های روحی و حتی گاها جسمی خود پیدا کنید زیرا هنگامی که شما میخندید بسیاری از غم ها و درد های خود را فراموش میکنید؛ همچنین خندیدن موجب ترشح هورمون ها و به راه افتادن واکنش هایی در بدن میشود که در برطرف کردن افسردگی و خستگی نقش دارند و موجب امیدواری و انگیزه گرفتن انسان میشوند.
اینکه شما انتخاب کنید بخندید یا غمگین و افسرده باشید کاملا به اختیار خودتان است اما بهترین راه برای رد شدن از درد ها و مشکلاتمان خندیدن و تلاش کردن است بنابراین تا جایی که میتوانید شرایطی را برای خود و خانواده فراهم کنید تا با هم بخندید و شاد باشید. نگاه کردن برنامه ها و فیلم های طنز در کنار خانواده یکی از راه های خندیدن و شادی بخشیدن به خانواده است. برنامه جوکر که از طریق فیلیمو پخش میشود یکی از چندین برنامه طنزی است که شما میتوانید در کنار خانواده نگاه کنید و از نگاه کردن آن لذت ببرید.
علاوه بر آن امروزه به دلیل شیوع کرونا بیشتر وقت خود را در خانه میگذرانید و چه بهتر است که یک تفریح سالم و شادی آور را در کنار خانواده تجربه کنید بنابراین شما نیز میتوانید چالش های جوکر را در خانه و با اعضای خانواده یا دوستانتان انجام دهید و فضای مفرحی را برای خانواده ایجاد کنید. با انجام چالش های این برنامه در خانه علاوه بر یاد دادن یک تفریح سالم به کودکان و نوجوانان تان موجب شادی و سرگرمی آن ها نیز میشوید.
البته حالا که با ساختار برنامه جوکر آشنا شدید شاید فهمیده باشید که این بازی را در زمان کودکی البته با کمی تفاوت انجام میدادید به این صورت که دو نفر باید به صورت هم زل میزدند بدون آن که بخندند. البته قطعا این برنامه بسیار پیشرفته تر و با قوانین متفاوت تری ساخته شده اما نکته مشترک در هر دو این است که شرکت کنندگان در این بازی نباید بخندند، قانونی که خود باعث تمایل بیشتر شرکت کنندگان به خندیدن میشود.
یادتان نرود پدر و مادر شاد موجب تربیت فرزندان شاد، پر انرژی و با انگیزه میشوند و خانواده شاد، جامعه ای به دور از افسردگی و استرس میسازد . گرچه شرایط یعضی از خانواده ها از لحاظ مالی سخت است اما شما با خندیدن موجب شاد شدن خود و خانواده خود میشوید و اینگونه میتوانید با ذهنی باز تر و انگیزه ای قویتر راه خود را ادامه دهید و تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات انجام دهید ، با آرزوی شادی و سلامتی برای تمام خانواده های ایرانی